Handlanger

Breakoutrun (11).jpeg

Vrijwilligers

De Breakout Run kan niet bestaan zonder de vele vrijwilligers die elk jaar meehelpen bij de organisatie. Op 6 & 7 juni 2020 is alle hulp van harte welkom. Meld je aan als handlanger en verdien een gratis deelnamebewijs, parkeerticket (en evt. campingticket) voor jezelf of een bekende. 

Als handlanger zal je de voortvluchtige aanmoedigen tijdens hun vluchtpoging en hen helpen de hindernissen veilig te nemen. Het kan ook zijn dat je de voortvluchtige bij een drankpost mag voorzien van wat lekkers om zo de politie, vol energie, voor te blijven of dat je er voor gaat zorgen dat de tassen netjes opgeborgen worden in het gevangenisdepot.gratis deelname

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen met betrekking tot je gratis deelnamebewijs en je werkzaamheden. Je kunt dan natuurlijk ook je voorkeur aangeven om samen met een andere handlanger te werken.

Aanmelden?

Wil je als handlanger helpen bij de Breakout Run? Meld je dan aan via onderstaand formulier. In April zal er contact met je opgenomen worden.