Trainingpartners

Wil jij je op een goede en professionele manier voorbereiden om uit Nederlands zwaarst bewaakte gevangenis te ontsnappen? Dan regelen we dat. Ga trainen bij een van onze aangesloten trainingspartners en ontvang 10% korting op jouw deelname. Bij onze trainers en clubs leer je de beste technieken die je nodig hebt om uit te breken en kunnen ze je op een goede en verantwoorde manier voorbereiden op de Breakout Run! Alle aangesloten partners staan in de lijst hiernaast weergegeven. Is jouw sportclub nog niet aangemeld? Tip en/of meld ze hieronder aan!

Word trainingspartner

Heb je een bootcampclub, sportschool, crossfitclub of een survivalclub en staat jouw organisatie (nog) niet in het overzicht? Wil je je leden een unieke belevenis en een uitdagend doel bieden? Schrijf jouw organisatie in voor de ultieme obstacle run, de Breakout Run, en ontvang 10% korting per deelnemer.

Programma

Criminelen vanaf 12 jaar starten zaterdag 1 juni en zondag 2 juni voor een vluchtroute van 8, 14 of 16 km met 30+ obstakels. Boeven van 6 tot en met 11 jaar kunnen zondag 2 juni ontsnappen via een vluchtroute van 2 of 4 km.

Bekijk de beveilingsbeelden van voorgaande edities om een impressie te krijgen.

Word trainingspartner

Bied leden een uitdagend doel en help ze op weg naar de start van de gaafste obstacle run van Nederland met al drie jaar op rij verkozen tot de obstacle run met het beste thema!

Wat bieden we jou:

  • Een uitdagend evenement om met je leden naar toe te trainen
  • 10% korting per startbewijs voor leden van jouw club (m.u.v. eventuele extra’s)
  • Vermelding als trainingspartner op onze website
  • Offline- en online promotiepakket

Wat vragen we jou:

  • Werving van Breakout Run team (deelnemen kan vanaf 10 leden)
  • Samen trainen om als team uit handen te blijven van de politie 
  • Een verwijzing naar de Breakout Run op jouw website
  • Verspreiding van offline promotiepakket

Let op: om in aanmerking te komen voor de korting dien je jouw organisatie via onderstaand formulier aan te melden. Na jouw aanmelding ontvang je een kortingscode waarmee je jouw leden kunt inschrijven. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden gegeven. Je kunt je aanmelden voor een groepskorting (betaling via factuur of iDeal/creditcard) of voor individuele kortingscodes waarmee teamleden zich kunnen inschrijven (betaling via iDeal of creditcard).

Wil je meer informatie?

Stuur ons een mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden