Inschrijven

Breakoutrun (5).jpeg

We hebben nieuws..

Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven. Er is besloten de negende editie van de Breakout Run niet plaats te laten vinden in 2022. Klik hier voor meer informatie.

There is no turning back!

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug. Samen met vele andere 'gevangenen' wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis.

Wat is er nieuw in 2022?

De gevangenisindeling is aangepast ten opzichte van de voorgaande edities. Om het je zo aangenaam mogelijk te maken, starten we in waves van 200. Je schrijft je in voor een startvak, wij verdelen de waves op basis van startnummer. Hoe eerder je inschrijft, hoe eerder je start. Schrijf je voor hetzelfde startvak in als je samen wilt starten. Zit je niet in dezelfde wave? Geen probleem! Je kunt altijd samen starten in de wave met een later tijdstip. Je kunt niet vroeger starten. De indeling van de waves zal in de week voor het evenement bekend worden gemaakt.

WAT IS INBEGREPEN BIJ EEN STARTBEWIJS?

  • Breakout Run Finisher Medaille
  • Een drankje bij de finish
  • Drinken & fruit onderweg
  • Unieke foto's als bewijsmateriaal
  • Een ervaring om nooit te vergeten!

Tarieven

  Fase 1 Fase 2 Fase 3
8KM | Adults

€ 46,-

€ 51,-

€ 56,-

14KM | Adults

€ 51,-

€ 56,-

€ 61,-

Last Man Standing

€ 56,-

€ 61,-

€ 66,-

8KM | Young Gangsters

€ 30,-

€ 32,50

€ 35,-

2KM | Family Run

€ 22,50

€ 25,-

€ 27,50

4KM | Family Run

€ 22,50

€ 25,-

€ 27,50

Prijzen zijn inclusief transactie- en servicekosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Optionele Extra's

Prijs
Annuleringsregeling € 5,-
Breakout Run shirt € 15,-
Chained Breakout (prijs voor 2 personen) € 5,-
Parkeerticket € 8,-

Groepen & Bedrijven

Uitbreken met je celmaatje(s)

Wil jij samen met jouw celmaatje of met een groep uitbreken? Schrijf je dan individueel in voor hetzelfde startvak. Schrijft één iemand de hele groep in? Klik dan na elke registratie op ‘’nog iemand inschrijven’’ en kies na de laatste inschrijving de gewenste betaalmethode. Zit je niet in dezelfde wave? Geen probleem! Je kunt altijd samen starten in de wave met een later tijdstip.

BOOTCAMPCLUBS

Wil je met jouw bootcampclub meedoen? Word trainingspartner van de Breakout Run en ontvang 10% korting op jullie inschrijving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BedrijvenInschrijving

Op zoek naar een uitdagende manier van teambuilding? Doe dan samen met je collega's mee aan de Breakout Run. Een ervaring om nooit te vergeten! Vanaf 10 personen kunnen jullie je inschrijven via iDeal of op factuur. Let op: hiervoor is wel een KvK-nummer vereist. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het toevoegen van teamleden aan een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door:

Aanmaken van een groep (alleen bedrijven) | Meedoen aan een groep (alleen bedrijven)

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door jezelf in te schrijven voor Breakout Run ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Schrijf je meerdere deelnemers in? Zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met de algemene voorwaarden.