Informatie

Breakoutrun (8).jpeg

De bewakers vechten terug! 

2800, inmiddels, ex-gevangenen zijn ontsnapt uit gevangenis de IJzeren Man te Vught. Tijdens deze 10e ontsnappingspoging op 11 & 12 mei hebben gedetineerde van alle leeftijden wraak genomen. De bewakers laten het er niet bij zitten... Houd onze pagina's in de gaten voor meer!

There is no turning back!

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met in 2024 meer dan 50 hindernissen, nieuwe vluchtroutes en nóg grotere obstakels. Zwem door het water, kruip door de modder, klim over obstakels of spring van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.

HANDLANGER WORDEN?

Uitbreken doen de criminelen natuurlijk niet alleen. Help jij hen naar vrijheid? Schrijf je in als vrijwilliger en help mee! 

11 & 12 mei 2024
Vluchtroute Afstand
Family | 6+
Rookie | 6+
Junior | 12+
Trained | 18+
Advanced junior | 12+
Expert | 18+
Master | 18+

 

Afstanden

ADULTS 18+ jaar
5 KM / 9 KM / 14 KM 

Schrijf je als gevangene (18+) in en plan jouw ontsnapping via een vluchtroute van 5, 9 of 14 km lang. Overwin de obstakels, schud de bewakers van je af en zorg dat er niets tussen jou en jouw ontsnapping in komt. Laat jij je niet zomaar tegenhouden en geef jij álles tijdens jouw ontsnappingspoging?

 

FAMILY RUN

Tijdens de Family Run krijg je de kans om met familie en vrienden uit te breken. Vanaf 6 jaar kunnen deelnemers meedoen aan de Family Run onder begeleiding van een begeleider (18+). De vluchtroute van de Family Run is 2 of 4 km lang. Hebben de boeven tijdens deze route een extra handje nodig of blijven de ervaren criminelen achter bij één van de obstakels? Deze route zal in het teken staan van samenwerken en de obstakels overwinnen. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen. Let op: begeleiders dienen ook in het bezit te zijn van een geldig deelnamebewijs.

Young Gangsters

Ben jij sportief, tussen de 12 en 18 jaar en durf jij het aan om een vluchtroute van 5 of 9 km af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen. Bij deze categorie is een begeleider niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel!