Informatie

Breakoutrun (3).jpeg

We hebben nieuws..

Het is momenteel niet mogelijk om in te schrijven. Er is besloten de negende editie van de Breakout Run niet plaats te laten vinden in 2022. Klik hier voor meer informatie.

There is no turning back!

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met meer dan 45 verschillende hindernissen. Zwemmend door het water, kruipend door de modder, klimmen over obstakels of springen van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.

Zaterdag 5 juni
Type Tijd Afstand
Last Man Standing 10:00 - 16:00
Adults 10:15 - 11:45
Adults 12:30 - 13:30
Adults 13:45 - 15:00
Adults 16:00 - 17:00

 

Zondag 6 juni
Type Tijd Afstand
Adults 10:00 - 11:00
BMN Bouwmaterialen 11:30
Young Gangsters 12:30- 13:00
Family Run 14:00- 15:00
BMN Bouwmaterialen 15:15-
Family Run 16:00- 16:30

Afstanden

2 KM / 4KM

Tijdens de Family Run op zondag kun je met de hele familie uitbreken. De vluchtroute is 2 km of 4 km lang. Daag je familieleden of vrienden uit en laat zien dat jullie samen kunnen ontsnappen. Bij deze categorie is het verplicht dat er één begeleider per drie kinderen (tussen de 6 en 12 jaar) mee loopt.

8 KM / 14KM

Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de Adults. De vluchtroute is 8 of 14 km lang. Tijdens deze vluchtroute probeer jij te ontkomen aan de politie en ga jij jouw vrijheid tegemoet.

Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

Last Man Standing

Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? The Last Man Standing categorie start zaterdag om 10:00 uur en kent geen vaste afstandslimiet. Je legt als eerste ronde het 14 km parcours af en vervolgens alle rondes de 8 km. Vanaf de tweede ronde zal je elke keer een object mee moeten nemen. Wat deze objecten zijn, zal pas op de dag zelf bekend worden, maar denk aan boomstammen, ketting, etc.

Je krijgt een herkenningsbandje om je arm zodat het duidelijk is dat je meedoet aan de Last Man Standing categorie. Ook zullen de tijden van de rondes bijgehouden worden. De crimineel die om 16:00 uur de meeste rondes heeft behaald, wint de Last Man Standing. Mochten er meerderen zijn die in dezelfde laatste ronde overblijven, dan is de deelnemer die als eerste aan de laatste ronde begon, de winnaar.

Family Run

Tijdens de Family Run krijg je de kans om met familie en vrienden uit te breken. Vanaf 6 jaar kunnen deelnemers meedoen aan de Family Run. De vluchtroute van de Family Run is 2 of 4 km lang. Hebben de boeven tijdens deze route een extra handje nodig, of blijven de ervaren criminelen achter bij één van de obstakels? Deze route zal in het teken staan van samenwerken en de obstakels overwinnen. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen.

Young Gangsters

Ben jij sportief, tussen de 12 en 15 jaar en durf jij het aan om een vluchtroute van 8 km af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen. Bij deze categorie mag één begeleider per kind mee lopen, maar dit is niet verplicht.