Informatie

Breakoutrun (4).jpeg

We hebben nieuws..

In 2023 kun jij een nieuwe ontsnappingspoging wagen! De tickets zijn online te koop, dus noteer zaterdag 29 & zondag 30 april 2023 in je agenda en start alvast met trainen. Je gaat het nodig hebben...

There is no turning back!

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met meer dan 40 verschillende hindernissen. Zwem door het water, kruip door de modder, klim over obstakels of spring van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.

HANDLANGER WORDEN?

Uitbreken doen de criminelen natuurlijk niet alleen. Help jij hen naar vrijheid? Schrijf je in als vrijwilliger en help mee! 

Zaterdag 29 april 2023
Type Tijd Afstand
Adults 18+ 10:00 - 12:30
Adults 18+ 13:00 - 15:00

TICKETS KOPEN

Zondag 30 april 2023
Type Tijd Afstand
Adults 18+ 10:00 - 11:00
Adults 18+ 11:00 - 12:00
Young Gangsters 12-18 jr 12:30 - 13:30
Family Run 6+ 14:00 - 14:30
Family Run 6+ 15:00 

TICKETS KOPEN

Afstanden

2 KM / 4 KM

Tijdens de Family Run op zondag kun je met de hele familie uitbreken. De vluchtroute is 2 km of 4 km lang. Daag je familieleden of vrienden uit en laat zien dat jullie samen kunnen ontsnappen. Bij deze categorie is het verplicht dat er één begeleider (18+) per maximaal drie kinderen (tussen de 6 en 12 jaar) mee loopt.

8 KM

Young Gangsters (tussen de 12 en 18 jaar) opgelet. Dit is jullie kans om te ontsnappen uit de jeugdgevangenis. Neem je mede celgenoten mee en probeer via een 8 km lange vluchtroute vol hindernissen te ontkomen aan de politie. Ga jij jouw vrijheid tegemoet of word je onderweg tegengehouden?

8 KM / 14 KM

Schrijf je als gevangene (18+) in en plan jouw ontsnapping via een vluchtroute van 8 of 14 km lang. Overwin de obstakels, schud de bewakers van je af en zorg dat er niets tussen jou en jouw ontsnapping in komt. De zaterdagochtend en zondagochtend zijn bedoeld voor de zware criminelen. Laat jij je niet zomaar tegenhouden en geef jij álles tijdens jouw ontsnappingspoging? Waag je dan aan deze vluchtroute van 14 km. 

Family Run

Tijdens de Family Run krijg je de kans om met familie en vrienden uit te breken. Vanaf 6 jaar kunnen deelnemers meedoen aan de Family Run onder begeleiding van een begeleider (18+). De vluchtroute van de Family Run is 2 of 4 km lang. Hebben de boeven tijdens deze route een extra handje nodig of blijven de ervaren criminelen achter bij één van de obstakels? Deze route zal in het teken staan van samenwerken en de obstakels overwinnen. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen. Let op: begeleiders dienen ook in het bezit te zijn van een geldig deelnamebewijs.

Young Gangsters

Ben jij sportief, tussen de 12 en 18 jaar en durf jij het aan om een vluchtroute van 8 km af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen. Bij deze categorie mag één begeleider per Young Gangster mee lopen, maar dit is niet verplicht.