overlay

Onderdelen

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. 
 
Day Run Night Run Family Run Camping en overnachten Partners in Crime - Bedrijven

 

anchor

DayRun

8 OF 14 KM BREAKOUT

Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de dayrun. Tijdens de dayrun leg je een vluchtroute af van 8 of 14 KM. Bekijk hier de verschillende starttijden.

LAST MAN STANDING

Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? De crimineel die de meeste rondes heeft afgelegd wint een leuke prijs. The Last Man Standing categorie start zaterdag om 09:45 uur en kent geen vaste afstandslimiet.
Op het gevangenisterrein komen deelnemers voor verrassingen te staan, er zullen vele hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden.

Breakout Run is een zeer uitdagende obstacle run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

CHAINED BREAKOUT

Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.INSCHRIJVEN DAY RUN
anchor

Nightrun

Ontsnappen in het donker!

Ben jij een getrainde crimineel die het aandurft om na zonsondergang (22.00 uur) uit te breken? Geef je dan op voor de nightrun. Gewapend met enkel een hoofdlamp zal jij de vluchtroute af moeten leggen in het donker. Een hele uitdaging dus waarbij deze editie ook wederom de waterelementen tijdens de nachteditie terugkomen!
Tijdens de Night Run is het parcours op sommige plekken verlicht om zo een goede balans te creëren tussen de spanning van de avond en de gewenste veiligheid tijdens het rennen. Ook tijdens de nightrun kun je kiezen voor een vluchtroute van 8 KM of 16 KM. Bekijk hier de verschillende starttijden.
INSCHRIJVEN
anchor

Family Run

Boeven (6 t/m 11 jaar)

Ook dit jaar hebben de junior boeven de kans om tijdens de Breakout Run te ontsnappen. De vluchtroute is 2 of 4 kilometer lang. Neem je familie en vrienden mee om te laten zien dat jij kan ontsnappen tijdens de Breakout Family Run. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen. Bij deze categorie is het mogelijk dat er één begeleider per kind mee loopt. Het parcours zal aangepast worden zodat de hindernissen veilig zijn voor de jeugdige deelnemers.

Young Gangsters (12 t/m 15)

Ben jij sportief en durf jij het aan om een vluchtroute van 8 KM af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen.


INSCHRIJVEN

anchor

Camping en overnachten

OVERNACHTEN IN DE GEVANGENIS

Deelnemers kunnen tegen een kleine meerprijs overnachten op het gevangenisterrein. 

Het campingveld is het gehele weekend beschikbaar dus is het mogelijk om zowel de nacht van vrijdag op zaterdag als zaterdag op zondag op de camping door te brengen. 

Durf jij het aan om een nachtje in de gevangenis te blijven slapen? 

OVERNACHTEN IN DE OMGEVING

Is de gevangeniscamping te spannend?

Bekijk dan de verblijfsaccomedaties in de gemeente Landerd of de mogelijke verblijfsaccomedaties in de gehele Maashorst.

AANBOD LANDERD AANBOD MAASHORST
anchor

Partners in Crime

DAAG JE COLLEGA’S UIT!

Breakout Run is een sportieve uitdaging voor jou en je collega’s en tevens een gezellig bedrijfsuitje. Zijn jullie een goed team? Ga dan samen de uitdaging aan! 
En de minder sportieve collega’s? Die schreeuwen jullie natuurlijk de finish over!

  • Teamwork
  • Uitdaging
  • Samenwerken
  • Groepsgevoel
  • Gezelligheid

Schrijf je in