overlay

Tijden & Prijzen

Benieuwd naar de prijzen en tijden van Breakout Run 2018? 
Vanaf 13 november zal er meer informatie bekend worden gemaakt over de inschrijvingen. Houd de website en de socials in de gaten!
 
Ieder deelnemer krijgt bij zijn deelname een Wellness Voucher t.w.v. €32,50 cadeau, te besteden bij Wellness Resort Elysium, Spa Puur, Wellnessresort de Zwaluwhoeve of Veluwse Bron.
 
Prijs & Startgroepen Extras Wedstrijdvak 
anchor

Prijs & Startgroepen

Binnenkort meer nieuws

Binnenkort meer nieuws

anchor

Extra's

LAST MAN STANDING

Dit jaar zal het nog uitdagender worden om tijdens de Last Man Standing uit handen te blijven van de politie. De criminelen zullen de eerste ronde het 14 km parcours afleggen en vervolgens alle ronde de 8 km. Vanaf de tweede ronde zal er elke keer een object mee genomen moeten worden. Wat deze objecten zijn zal pas op de dag zelf bekend worden, maar denk aan boomstammen, ketting, etc.

Deelnemers krijgen een herkenningsbandje om de arm zodat het duidelijk is dat men bij de Last Man Standing hoort. Ook zullen de tijden van de rondes bijgehouden worden. De deelnemer die om 15:00 uur de meeste rondes heeft behaald wint de Last Man Standing. Mochten er meerdere zijn die in de zelfde laatste ronde overblijven, dan is de deelnemer die als eerste aan de laatste ronde begon, de winnaar. 

Schrijf je snel in om te laten zien dat geen gevangenis sterk genoeg is om jou vast te houden!

CHAINED

Wil je een extra uitdaging? Bestel dan een chain voor de uitbraakpoging zodat je samen met iemand kunt uitbreken. Jullie zitten dan met een elastiek van +/- 1 meter aan elkaar vast. Voor twee personen is er één chain nodig. Let dus bij de inschrijving op dat er maar één chain besteld wordt i.p.v. twee.