overlay

Vluchtroute & Obstakels

De Breakout Run is de ultieme obstacle run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. 
 

BENIEUWD NAAR 2018? HOUD DE WEBSITE  IN DE GATEN.

Bekijk hieronder de route, locatie en hindernissen van 2017.

 
Parcours Locatie
anchor

Locatie

PUBLIEK

De gevangenis zal op 2 & 3 juni open dag houden. Het terrein zal namelijk beide dagen toegankelijk zijn voor publiek zodat men getuigen kan zijn van de massale uitbraak. Naast het aanmoedigen en mentaal ondersteunen van de deelnemers zullen er veel nevenactiviteiten te beleven zijn. Er kan een hapje en drankje genuttigd worden, rondgekeken worden in een aantal gevangenisactiviteiten en er kan losgegaan worden op de muziek van de aanwezige DJ's. Aan de jeugdige bezoekers is ook gedacht. Zij kunnen geschminkt worden of op het springkussen. Tijdens de avondrun zal er een feest losbarsten. Voor ieder wat wils dus.

AUTO

Om met een auto het parkeerterrein van de Breakout Run te bereiken kunt u “Nistelrooise Baan 10” als navigatieadres gebruiken.

Fiets & Openbaar vervoer

Het terrein is ook per fiets bereikbaar (fietsenstalling aanwezig). Helaas is het terrein in het weekend niet met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt wel een regiotaxi bellen.

PARCOURS

De vluchtroute om uit te breken is 8 of 14 kilometer lang. Het parcours zal naast het ruwe zandterrein ook door water en bos geleid worden. De circa veertig hindernissen die geplaatst gaan worden, zijn uitdagend maar voor iedereen met een portie doorzettingsvermogen te behalen.

Night run

Bij de avondeditie zal het gehele parcours verlicht worden zodat er een veilige en toch extra spannende beleving ontstaat.