Veelgestelde vragen

Waar & Wanneer

De Breakout Run vindt plaats op recreatiegebied "De Maashorst" in Schaijk (nabij Oss). Het evenement vindt plaats op zaterdag 16 mei 2015

Kan iedereen meedoen?

In principe kan iedereen die lichamelijk fit is meedoen. Het is wel aan te raden getraind aan de start te verschijnen. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Hoe schrijf ik een team in en kan ik later deelnemers toevoegen?

Vanaf maandag 27 oktober om 19.00 uur starten de inschrijvingen. Een team bestaat uit tussen de 5-9 personen en iedere deelnemer krijgt 5 euro korting op het standaard inschrijfbedrag. Er dient in één keer betaald te worden voor het gehele team. Er kunnen later geen nieuwe leden aan het team toegevoegd worden, het is wel mogelijk om deelnemers te wijzigen.

Wil je meer dan 9 personen inschrijven? Dit is mogelijk. Schrijf bij 13 personen bijvoorbeeld één team van 6 personen en één team van 7 personen in.

Verzorging onderweg?

Onderweg zijn er voldoende drankposten geplaatst om het vocht aan te vullen.Daarnaast is er fruit aanwezig bij de drankposten.

Hoe zit het met mijn startnummer?

Op de dag van het evenement zelf zal jouw inschrijving aan een startnummer gekoppeld worden.

Wordt mijn tijd geregistreerd?

Je tijd wordt alleen geregistreerd in de startvakken Last Man Standing en Autodieven, hier wordt een kleine meerprijs voor in rekening gebracht. In de overige startvakken zal geen tijdregistratie zijn.

Kan ik mijn registratie cancellen?

Nee het is helaas niet mogelijk om je inschrijving te cancellen. Wel kun je je inschrijving overschrijven op een andere deelnemer. Het overschijven kost €5,- en is aan te vragen via het contactformulier.

Hoe moet ik betalen?

Betalen gaat middels I-DEAL

Hoe te bereiken?

"De maashorst" is het gemakkelijkste te bereiken via knooppunt Paalgraven (A50-A59). Het terrein ligt op 500 meter van de afslag van het knooppunt.

Kleding?

Ga je voor het eerst meedoen aan een obstacle run? Heb je al vaker gelopen, maar ben je er nog steeds niet helemaal uit wat je eigenlijk moet dragen? Hier het ultieme overzicht met tips van Obstakels.com & Dutch Mud Men over kleding, schoenen en gadgets voor een een leuke dag obstacle running! Deze mannen lopen al jaren mee en weten heel goed wat je wel en niet nodig hebt.

Naast tips voor kleding en schoenen is er ook een handige algemene checklist voor obstacle runs. Denk bijvoorbeeld aan een vuilniszak voor de natte kleren, handdoek en cash geld.

Powered By

partners

http://www.lmradvocaten.nl/
http://www.sportograf.com/de/shop/event/2437
http://www.intersport.nl
http://www.medifitoss.nl/
http://www.asics.nl/
http://www.oostendorp-auto.nl/
http://www.kitkat.nl/
http://www.fitland.nl
Verali-logo-one-2-DEF-v4.jpg
http://www.lijfstijling.nl/
http://www.sportenfitness.nl/
https://xxlnutrition.com/nl/nld/
http://www.trainers.nu
http://www.politiesport.nl
http://www.mastworp.nl
http://www.easytaping.com
http://www.intersport.nl
http://www.campingdemaashorst.nl
http://www.bewakingsdienstvanmook.nl
http://www.mgym.nl/

vluchtroute partners

http://www.voorzekeren.nl
http://www.lokhoff.eu
http://www.demolenbanden.nl
http://www.xylemwatersolutions.com/
http://www.pt4pro.nl
http://www.m2e-outdoor.nl

Facebook

© Copyright 2013-2014 - Breakout Run
algemene voorwaarden | contact